REGULILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

SiteMedical.ro nu oferă consultații medicale și nu substituie adresarea la medic.
Toate materialele de pe site (inclusiv articolele, imaginile, materialele publicitare, etc.) au doar scop informativ și nu pot fi utilizate pentru stabilirea unui diagnostic final și prescrierea unui tratament fără consultația unui specialist.
Prin continuarea vizualizării paginilor site-ului confirmați acordul dvs. cu regulile de utilizare a acestuia.
Toate materialele de pe site (inclusiv textele articolelor, imaginile, materialele video și audio, aplicațiile, etc.) sunt proprietatea intelectuală a autorilor SiteMedical.ro și a partenerilor proiectului și sunt protejate prin legile locale și internaționale în domeniul drepturilor de autor.
Transmiterea informației de pe SiteMedical.ro depinde de mecanisme care nu se supun controlului administrației site-ului.
Din acest motiv administrația SiteMedical.ro nu poartă răspundere pentru întârzierea, încetarea, întreruperea sau modificarea datelor transmise de pe site.
Administrația site-ului nu poartă nicio responsabilitate vădită sau presupusă pentru consecințele posibile ale utilizării adecvate sau inadecvate ale informațiilor publicate pe site.
Administrația site-ului nu garantează absența problemelor în funcționarea site-ului, compatibilitatea acestuia cu tehnologiile utilizatorului, nu poartă răspundere pentru pierderea informațiilor transmise de către utilizator prin intermediul site-ului, sau pentru orice probleme apărute în legătură cu utilizarea materialelor sau a serviciilor site-ului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR UTILIZATORILOR

Datele personale ale utilizatorilor (numele, adresa e-mail și mesajele) se păstrează în baza de date a site-ului și sunt utilizate de către Administrație doar pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor, pentru a-i anunța despre eventualele modificări importante pe site, precum și pentru a le trimite utilizatorilor informații periodice, în cazul în care aceștia au confirmat dorința de a primi asemenea informații. Datele utilizatorilor se păstrează în confidențialitate strictă și nu sunt transmise persoanelor sau companiilor terțe.
La baza de date a site-ului are acces doar Administrația site-ului.
Acest site utilizează сookies, pentru a oferi un serviciu mai performant utilizatorilor, cum ar fi pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a distribui materialele site-ului prin intermediul serviciului AddToAny, pentru colectarea datelor statistice anonime cu privire la vizitele pe site prin intermediul serviciului Google Analytics, etc.
Făcând click pe butonul „OK” sau continuând utilizarea site-ului confirmați acordul dvs. în privința utilizării сookies. Renunțarea la utilizarea cookies poate fi făcută doar direct în browserul utilizatorului și este imposibilă la distanță (motiv pentru care nu este disponibilă opțiunea „Nu, nu sunt de acord cu utilizarea cookies”).

Data ultimei actualizări: 28.02.17